DOĞADAN SOFRAYA
PİLAVLIK BULGUR
Geri Git
-
UZUN TANE PİRİNÇ
Arsbak -
ORTA TANELİ PİRİNÇ
Arsbak -
NOHUT
Arsbak -
FASULYE
Arsbak -
KIRMIZI İÇ MERCİMEK
Arsbak -
YEŞİL MERCİMEK
Arsbak -
KABUKLU SİYAH MERCİMEK
Arsbak -
SARI MERCİMEK
Arsbak -
KÖFTELİK BULGUR
Arsbak -
PİLAVLIK BULGUR
Arsbak -
FİRİK BULGUR
Arsbak -
AŞURELİK BUĞDAY
Arsbak -
MAŞ FASULYESİ
Arsbak -
MISIR
Arsbak -
BARBUNYA
Arsbak -
BÖRÜLCE
Arsbak -
BAKLA
Arsbak -
KİNOA
Arsbak -
BAŞBAŞI BULGUR
Arsbak -
KARACADAĞ PİRİNÇ
Arsbak -
SİYEZ BULGURU
Arsbak -
PİRİNÇ UNU
Arsbak
PİLAVLIK BULGUR
Bulgur Triticum durum buğdaylarının tekniğine uygun olarak temizlenmesi, pişirilmesi, kurutulması ve kırılması ile elde edilen bir üründür. Lif bakımından zengin, karbonhidrat değeri düşük ve protein değeri yüksektir. İçeriğinde bulunan B1 vitaminleri ve folik asit nedeniyle önemli bir besin kaynağıdır.
Ambalaj
1000gr
2500gr
5000gr
2500gr
5000gr
Besin Öğeleri | Değerler |
---|---|
Kalori | 342 |
Protein | 17 gr |
Yağ Toplam | 1,3 gr |
Yağ Doymamış | 0,8 gr |
Karbonhidrat | 76,0 gr |
Kolesterol | |
Kalsiyum | 35 mg |
Demir | 2,5 mg |
A | 9,0 mg |
C | 0 mg |