DOĞADAN SOFRAYA
AŞURELİK BUĞDAY
Geri Git
-
UZUN TANE PİRİNÇ
Arsbak -
ORTA TANELİ PİRİNÇ
Arsbak -
NOHUT
Arsbak -
FASULYE
Arsbak -
KIRMIZI İÇ MERCİMEK
Arsbak -
YEŞİL MERCİMEK
Arsbak -
KABUKLU SİYAH MERCİMEK
Arsbak -
SARI MERCİMEK
Arsbak -
KÖFTELİK BULGUR
Arsbak -
PİLAVLIK BULGUR
Arsbak -
FİRİK BULGUR
Arsbak -
AŞURELİK BUĞDAY
Arsbak -
MAŞ FASULYESİ
Arsbak -
MISIR
Arsbak -
BARBUNYA
Arsbak -
BÖRÜLCE
Arsbak -
BAKLA
Arsbak -
KİNOA
Arsbak -
BAŞBAŞI BULGUR
Arsbak -
KARACADAĞ PİRİNÇ
Arsbak -
SİYEZ BULGURU
Arsbak -
PİRİNÇ UNU
Arsbak
AŞURELİK BUĞDAY
Aşurelik buğday, bulgurda kullanılan durum buğdayının aksine yumuşak türdeki buğdaylardan üretilmektedir. Yaygın olarak aşurede ve ülkemizin belli bölgelerinde yapılan keşkek yemeğinde kullanılan aşurelik buğday; buğdayın temizlenmesi, kabuğunun soyulması ile üretilir
Ambalaj
1000gr
Besin Öğeleri | Değerler |
---|---|
Kalori | 364 |
Protein | 12,6 gr |
Yağ Toplam | 7,1 gr |
Yağ Doymamış | 3,0 gr |
Karbonhidrat | 63 gr |
Kolesterol | |
Kalsiyum | 79 mg |
Demir | |
A | |
C | + |