DOĞADAN SOFRAYA
FİRİK BULGUR
Geri Git
-
UZUN TANE PİRİNÇ
Arsbak -
ORTA TANELİ PİRİNÇ
Arsbak -
NOHUT
Arsbak -
FASULYE
Arsbak -
KIRMIZI İÇ MERCİMEK
Arsbak -
YEŞİL MERCİMEK
Arsbak -
KABUKLU SİYAH MERCİMEK
Arsbak -
SARI MERCİMEK
Arsbak -
KÖFTELİK BULGUR
Arsbak -
PİLAVLIK BULGUR
Arsbak -
FİRİK BULGUR
Arsbak -
AŞURELİK BUĞDAY
Arsbak -
MAŞ FASULYESİ
Arsbak -
MISIR
Arsbak -
BARBUNYA
Arsbak -
BÖRÜLCE
Arsbak -
BAKLA
Arsbak -
KİNOA
Arsbak -
BAŞBAŞI BULGUR
Arsbak -
KARACADAĞ PİRİNÇ
Arsbak -
SİYEZ BULGURU
Arsbak -
PİRİNÇ UNU
Arsbak
FİRİK BULGUR
Adıyla, kokusu ve lezzetiyle farklı olan Firik bulguru Doğu Akdeniz ve Güneydoğu’da sıklıkla tüketilmektedir. Yetiştirilmesinden hasat edilmesine kadar zahmet ve özen isteyen bu enfes lezzet oldukça da faydalıdır. Bu yöresel lezzete kolay ulaşın diye sizin için Antep’ten getirdik. Uzun yolculuğu sırasında oluşan bulgur adını firikten alır. Buğday başakları henüz olgunlaşması beklenmeden usulüne uygun kesilerek desteler halinde toplanır.
Ambalaj
800gr
Besin Öğeleri | Değerler |
---|---|
Kalori | 349 |
Protein | 5,5 gr |
Yağ Toplam | 0,8 gr |
Yağ Doymamış | 0,3 gr |
Karbonhidrat | 80,2 gr |
Kolesterol | |
Kalsiyum | 11 mg |
Demir | 1,0 mg |
A | |
C |