DOĞADAN SOFRAYA
FİRİK BUĞDAYI
FİRİK BUĞDAYI

Adıyla, kokusu ve lezzetiyle farklı olan Firik bulguru Doğu Akdeniz ve Güneydoğu’da sıklıkla tüketilmektedir. Yetiştirilmesinden hasat edilmesine kadar zahmet ve özen isteyen bu enfes lezzet oldukça da faydalıdır. Bu yöresel lezzete kolay ulaşın diye sizin için Antep’ten getirdik. Uzun yolculuğu sırasında oluşan bulgur adını firikten alır. Buğday başakları henüz olgunlaşması beklenmeden usulüne uygun kesilerek desteler halinde toplanır.


Ambalaj 1000gr
Besin Öğeleri Değerler
Kalori 349
Protein 5,5 gr
Yağ Toplam 0,8 gr
Yağ Doymamış 0,3 gr
Karbonhidrat 80,2 gr
Kolesterol  
Kalsiyum 11 mg
Demir 1,0 mg
A  
C