DOĞADAN SOFRAYA
CERİŞ
Geri Git
-
PİLAVLIK BULGUR
-
BALDO BAŞ BULGUR
-
ORTA MİDYAT BULGURU
-
ESMER PİLAVLIK BULGUR
-
ESMER ORTA BULGUR
-
KÖFTELİK BULGUR
-
ESMER KÖFTELİK BULGUR
-
SEFELKİTEL
-
KÖY TİPİ BULGUR
-
AŞURELİK BUĞDAY
-
KIRMIZI YAPRAK MERCİMEK
-
KIRMIZI KABUKLU MERCİMEK
-
KIRMIZI FUTBOL MERCİMEK
-
YEŞİL MERCİMEK
-
SARI MERCİMEK
-
BALDO PİRİNÇ
-
GÖNEN PİRİNÇ
-
TRAKYA BALDO PİRİNÇ
-
OSMANCIK PİRİNÇ
-
PİLAVLIK PİRİNÇ
-
BASMATİ PİRİNÇ
-
KIRIK PİRİNÇ
-
KOÇBAŞI NOHUT
-
TÜYLÜ NOHUT
-
MEKSİKA TİPİ NOHUT
-
PATLAYAN MISIR
-
KİRAZ BARBUNYA
-
BAKLA
-
BÖRÜLCE
-
CERİŞ
-
MAŞ FASULYE
-
DERMASON FASULYE
-
BOMBAY FASULYE
-
SIRA FASULYE
-
ŞEKER FASULYE
-
ÇALI FASULYESİ
-
HOROZ FASULYE
-
KIRMIZI FASULYE
-
SİYAH FASULYE
-
SIRIK BARBUNYA
-
YEŞİL BEZELYE
-
SARI TÜM BEZELYE
-
SARI KIRIK BEZELYE
-
FİĞ
-
CİLBAN
CERİŞ
Bulgur Triticum durum buğdaylarının tekniğine uygun olarak temizlenmesi, pişirilmesi, kurutulması ve kırılması ile elde edilen bir üründür. Lif bakımından zengin, karbonhidrat değeri düşük ve protein değeri yüksektir. İçeriğinde bulunan B1 vitaminleri ve folik asit nedeniyle önemli bir besin kaynağıdır.
Ambalaj
25 kg.
Besin Öğeleri | Değerler |
---|---|
Kalori | 342 |
Protein | 17 gr |
Yağ Toplam | 1,3 gr |
Yağ Doymamış | 0,8 gr |
Karbonhidrat | 76,0 gr |
Kolesterol | |
Kalsiyum | 35 mg |
Demir | 2,5 mg |
A | 9,0 mg |
C | 0 mg |