DOĞADAN SOFRAYA
AŞURELİK BUĞDAY
Geri Git
-
PİLAVLIK BULGUR
-
BALDO BAŞ BULGUR
-
ORTA MİDYAT BULGURU
-
ESMER PİLAVLIK BULGUR
-
ESMER ORTA BULGUR
-
KÖFTELİK BULGUR
-
ESMER KÖFTELİK BULGUR
-
SEFELKİTEL
-
KÖY TİPİ BULGUR
-
AŞURELİK BUĞDAY
-
KIRMIZI YAPRAK MERCİMEK
-
KIRMIZI KABUKLU MERCİMEK
-
KIRMIZI FUTBOL MERCİMEK
-
YEŞİL MERCİMEK
-
SARI MERCİMEK
-
BALDO PİRİNÇ
-
GÖNEN PİRİNÇ
-
TRAKYA BALDO PİRİNÇ
-
OSMANCIK PİRİNÇ
-
PİLAVLIK PİRİNÇ
-
BASMATİ PİRİNÇ
-
KIRIK PİRİNÇ
-
KOÇBAŞI NOHUT
-
TÜYLÜ NOHUT
-
MEKSİKA TİPİ NOHUT
-
PATLAYAN MISIR
-
KİRAZ BARBUNYA
-
BAKLA
-
BÖRÜLCE
-
CERİŞ
-
MAŞ FASULYE
-
DERMASON FASULYE
-
BOMBAY FASULYE
-
SIRA FASULYE
-
ŞEKER FASULYE
-
ÇALI FASULYESİ
-
HOROZ FASULYE
-
KIRMIZI FASULYE
-
SİYAH FASULYE
-
SIRIK BARBUNYA
-
YEŞİL BEZELYE
-
SARI TÜM BEZELYE
-
SARI KIRIK BEZELYE
-
FİĞ
-
CİLBAN
AŞURELİK BUĞDAY
Aşurelik buğday, bulgurda kullanılan durum buğdayının aksine yumuşak türdeki buğdaylardan üretilmektedir. Yaygın olarak aşurede ve ülkemizin belli bölgelerinde yapılan keşkek yemeğinde kullanılan aşurelik buğday; buğdayın temizlenmesi, kabuğunun soyulması ile üretilir
Ambalaj
1 kg.
5 kg.
25 kg.
5 kg.
25 kg.
Besin Öğeleri | Değerler |
---|---|
Kalori | 364 |
Protein | 12,6 gr |
Yağ Toplam | 7,1 gr |
Yağ Doymamış | 3,0 gr |
Karbonhidrat | 63 gr |
Kolesterol | |
Kalsiyum | 79 mg |
Demir | |
A | |
C | + |